• November 23, 2024

Developer Mode در ویندوز ۱۰ و چگونگی استفاده از آن

Developer Mode در ویندوز ۱۰ و چگونگی استفاده از آن

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

اگر داخل ویندوز ۱۰ زیاد گشته باشید، حتما به بخشی به اسم Developer Mode برخورد کرده اید. زمانی که وارد این حالت شوید ویندوز به شما اجازه می دهد تا با استفاده از محیط Ubunto Bash، تنظیمات خاصی را تغییر دهید که مربوط به توسعه دهندگان است و با چیز هایی مانند این، نرم افزار های خود را ساده تر آزمایش می کنید.

بقیه در ادامه مطلب

فعال کردن Developer Mode

این گزینه در بخش Settings است و برای دسترسی به آن می توانید به مسیر Settings Update Security For Developers بروید و Developer mode را انتخاب کنید.

با این کار ویندوز شما وارد حالت Developer mode می شود. این قابلیت بر روی همه ی ویرایش های ویندوز ۱۰ از جمله ویرایش خانگی قابل استفاده است:

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

Sideload Unsigned Apps و دیباگ کردن در ویژوال استودیو

این گزینه در قسمت Windows App Store و Sideload Apps قرار دارد. Windows App Store را انتخاب کنید تا ویندوز فقط به اپلیکیشن های پلتفرم جهانی UWP از ویندوز استور محدود شود. گزینه Sideload Apps را انتخاب کنید تا ویندوز شجازه دهد تا برنامه ها گواهی معتبر داشته باشمد، تا بتوانید از خارج از ویندوز استور هم آن ها را نصب کنید.

اما اگر Developer mode را انتخاب کنید، می توانید اپ های UWP را حتی اگر بدون اما باشند هم از خارج ویندوز استور نصب کنید. این امکان برای توسعه دهندگان برنامه های UWP که می خواهند اپلیکیشن هایشان در حین طراحی روی کامپیوتر خود آزمایش کنند، یک گزینه حیاتی است. البته این گزینه به Developer License یا همان اجازه نامه ای که در ویندوز ۸٫۱ نیاز بود را از بین برده است.

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

Bash Ubunto در ویندوز ۱۰

اگر میخواهید از پوسته بش اوبونتو در ویندوز ۱۰ استفاده کنید. ابتدا باید دستگاه خود را در حالت Developer mode قرار دهید. فقط زمانی که دستگاه در حالت Developer Mode بگیرد می توانید Windows Subsystem for linkux را فعال و محیط بش اوبونتو را نصب کنید

اگر Developer mode را غیرفعال کنید. Windows Subsystem fr linux هم غیر فعال می شود. با این کار از دسترسی به پوسته بش اوبونتو جلوگیری می شود.

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

دسترسی راحت به تنظیمات مورد نیاز توسعه دهندگان

پنل For Developers به شما اجازه می دهد تا به سرعت تنظیمات مختلف سیستم را به شکل توسعه دهنده و پسندانه تر تغییر دهید. بعضی از این تنظیمات از بخش های دیگر ویندوز قابل دسترس اند، ولی در سراسر سیستم پخش و پلا شده اند. با این روش، توسعه دهنده به راحتی و در یک جای مشخص می تواند به همه این گزینه ها دسترسی داشته باشد.

فعال سازی Developer Mode باعث می شود تا مثلا File Explorer پسوند فایل ها، درایو های خالی، فایل های مخفی و فایل های سیستمی را که به صورت عادی مخفی هستند نشان دهد. به علاوه، آدرس کامل پوشه های مختلف در نوار عنوان مدیر فایل به نمایش در آید و دسترسی ساده تر به گزینه های Run As a Different User فراهم شود.

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

برای دسترسی از راه دور به کامپیوتر، با فعال سازی Developer Mode می توانید مطمعن باشید که کامپیوترتان همواره برای برقراری ارتباطات Remote Desktop آماده است. با این کار احتمالا تنظیمات فایروال ویندوز تغییر می کند و به کامپیوترهایی که Remote desktop را با سطح دسترسی شبکه ای اجرا کرده اند، اجازه برقراری ارتباط می دهد.

همچنین تنظیمات توان دستگاه را هم می توان تغییر داد تا مطمعن شد که کامپیوتر به حالت Sleep و Hibernate نمی رود. با این تغییر امکان استفاده دایمی از Remote Desktop فراهم می شود.

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

این حالت در PoweShell با تغییر سیاست های اجرایی مکان اجرای اسکریپت های محلی پاورشلی که امضا نداشته باشند را هم می دهد. اما کامپیوتر همچنان قادر به اجرای اسکریپت های از راه دور نخواهد بود.

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

Device Portal و Device Recovery

زمانی که Developer mode را فعال می کنید، ویندوز ۱۰ به طور خودکار Device Portal را نصب می کند. با این حال، تا زمانی که Enable Device Portal را از پنل Developers به حالت On تغییر ندهید، Device Portal فعال نخواهد شد.

اگر Device Portal را فعال کنید، نرم افزار روشن می شود و قوانین فایروال به شکلی پیکربندی می شود که اجازه پذیرش ارتباطات دریافی را بدهد.

دروازه درگاه یک وب سرور محلی است که در شبکه محلی یک رابط وب از یک دستگاه است تا در دسترس دستگاه های دیگر قرار بگیرد. برای پیکربندی و مدیریت دستگاه می توانید از دروازه مبتی بر وب یا قابلیت های متنوعی که برای توسعه و اشکال یابی اپلیکیشن ها طراحی شده استفاده کنید. Device Recovery به شما اجازه می دهد تا یک دستگاه را از طریق وارد کردن کد با Device Portal جفت نمایید.

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

محدودیت کمتر در لینک های نمادین

با استفاده از قابلیتی که در آپدیت سازندگان ویندوز ۱۰ ارایه شد، اگ دستگاه خود را در حالت Developer Mode قرار دهید، می توانید از شر محدودیت هایی که بر سر راه ساخت لینک های نمادین وجود دارد راحت شوید. تا قبل از این، فقط کاربران مدیر می توانستند لینک های نمادین بسازند، اما الان با قرار دادن ویندوز در حالت Developer Mode همه امکان استفاده از این ویژگی را دارند.

در حالت Developer Mode، یک حساب کاربری با هر سطحی از دسترسی می تواند لینک های نمادین بسازد. به عبارت دگر، می توانید یک پنجره Command Prompt عادی باز کنید و از دستور mklink استفاده کنید. اما اگر خارج از حالت Developer Mode  باشید، برای استفاده از این دستور باید Command Prompt را به عنوان Administrator باز کنید.

لینک های نمادین اکثرا توسط توسعه دهندگان مورد استفاده قرار می گیرند، پس این تغییر به ابزار های توسعه اجازه می دهد تا بدون نیاز به اجرای Command Prompt به صورت مدیریتی لینک های نمادین را ایجاد کند و با آن کار کند.

Developer Mode در ویندوز 10 و چگونگی استفاده از آن

دیدگاهتان را بنویسید